Instant indruk maken met 3D beelden voor Thermo King

Groot nieuws!

BBC heeft de Best Design Award 2020 gewonnen op de Best of International van ons International Agency Network E3. Meer over onze Advancer-case vind je onderaan. Skip de rest zeker niet, want het is de moeite waard, beloofd!

Business to business? Nee; mens tot mens. Grijp de aandacht van je doelpubliek vast met straffe 3D beelden en laat jouw productportfolio schitteren.

Succes gegarandeerd – op één voorwaarde: een net even straffe samenwerking tussen B2B firma en agency. Tussen technische experts en 3D creatives. Tussen Thermo King en BBC.

Hoe kunnen we transporteurs enthousiast maken over de (nieuwe) koelunits van Thermo King?

Een vernieuwend leasing-aanbod positioneren

Onder water, op een berg of midden in een oerwoud – in de wondere wereld van 3D zijn er geen grenzen. Zo kan je jouw producten tonen waar ze het best tot hun recht komen. Dat soort creatieve world-building laat je toe om een extra boodschap mee te geven.

Neem nu de geïntegreerde leasing formule van Thermo King: premier+. Wikkel het in een prachtige verpakkingsdoos en transporteurs snappen meteen hoe handig het aanbod net is.

Die doos hebben we trouwens ook volledig bedrukt in 3D om meer concrete voordelen uit te spelen. Let goed op en je ziet een prachtige sticker passeren die het befaamde dealer netwerk van de transportkoeling-gigant in de kijker zet:

Thermo King units doorzichtbaar maken

Roze chocolade hoef je niet te zien om het te begrijpen. Maar wat met meer technisch complexe producten?

Neem nu de E-200, een 100% elektrische koelunit. Hoe werkt dat eigenlijk? We laten het je maar al te graag zien in een geanimeerde 3D-showpad experience:

De kans is groot dat – net als in de transportindustrie – jouw doelpubliek oprecht geïnteresseerd is in de werking van je producten. Dankzij 3D beelden kan je de buitenlaag van je product wegtoveren en jouw doelpubliek een blik geven binnenin je product.

En dat heeft tal van voordelen:

 • Eenvoudig
  want vaak gebaseerd op reeds bestaande CAD-bestanden
 • Dynamisch
  je kan bewegende onderdelen laten animeren
 • Informatief
  elk onderdeel speelt een rol en helpt je te meer vertellen over de voordelen van jouw product

Thermo King lanceert de toekomst van de koude ketting

Een nieuw product aankondigen – eentje dat de toekomst van je industrie voor goed zal veranderen – dat vraagt om een big bang. Daarom maakten we voor Thermo King deze teaservideo, inclusief pure 3D, echte videobeelden en een mix van de twee.

Je ziet, 3D beelden zijn al lang niet meer fake. Dat komt door nieuwe, betere 3D design-programma’s en rendering engines. Onze 3D artiest Joachim vertelt je er graag meer over.

3D als basis voor een volledige B2B-rebranding

Heb je een nieuwe visual nodig van een bepaald product – voor een nieuwe webpagina of brochure, bijvoorbeeld? Dankzij 3D beelden kan je het risico op slecht weer, een vuiltje op de lens of dure retouches meteen schrappen.

Dat was ook de insteek van onze rebranding van FRIGOBLOCK, een zustermerk van Thermo King. FRIGOBLOCK – gevestigd in Essen – is wat kleiner dan Thermo King en dat wil ook zeggen: geen teams of budgetten om voortdurend fotoshoots te organiseren.

En het 3D-resultaat mag gezien worden:

Wat valt je op?

Als we het juist gedaan hebben, voel je meteen dat FRIGOBLOCK:

 • Elektrische technologie ontwikkelt
 • Artisanale kwaliteit levert
 • Consistent en stijlvol communiceert
 • Koelunits produceert, geen trucks

En dat hadden we niet gekund zonder 3D beelden.

Een staande ovatie voor jouw product?

Je klanten, je collega’s, jijzelf. Iedere gepassioneerde B2B’er is trots op hun firma, hun werk, hun materiaal. Met geweldige 3D beelden geef jij je producten de kans om de oogappel van een hele industrie te worden. Met als gevolg…?

*applaus*

3D beelden van jouw B2B productportfolio?

Onze 3D artiesten staan te trappelen! Geef nu het startschot.

Thank you, we'll be in touch as soon as possible.

There was an error, please try again.