Samen met DEME op koers voor een zorgeloos jaarverslag

Zij die verantwoordelijk zijn voor het jaarverslag: wij groeten u.

Elk jaar opnieuw zorgt dit rapport voor stress, slapeloze nachten en eindeloos veel documenten die eindigen met _revisie20_V72_Final_final2_(V2). Heel wat gedoe. Terwijl dat best gemakkelijker kan.

DEME koos voor rust en dus voor BBC als partner om hun jaarlijkse rapportage te verzorgen.

Onze eerste opdracht voor DEME was daarmee meteen eentje om “Yihaa!” tegen te zeggen. Niet enkel hun activity report – maar ook hun sustainability report en het financial information document kregen uiteindelijk de BBC finishing touch.

Wij zorgen voor de lay-out, zodat u kan lay-backen

Kan uw jaarverslag een make-over gebruiken? Laat dat maar aan ons over.

Dat looks er soms wél toedoen, wist DEME maar al te goed. Ons grafisch team zorgde voor een up-to-date look van hun rapporten. DEME leverde copy en afbeeldingen. Wij deden de rest. Het BBC team dat instond voor DEME, bestaande uit John, Mieke en Pascal, bracht kleur aan het verhaal door eye-catching grafieken en een overzichtelijke lay-out.

Super met cijfers, maar tragisch met taal? No worries. We hebben een team vol creatieve copywriters die van de meest droge data een sappige tekst maken die verteerbaar is voor elke lezer.

“Als alle klanten hun projecten zo goed voorbereiden als DEME, dan zou de wereld er weer een tikkeltje mooier uitzien.“

Mieke, Account Specialist bij BBC

Het jaarverslag, dat is standaard.
Maar heeft u ook al gedacht aan uw Integrated Report?

Wat?! Nog iets om me zorgen over te maken?! Nee hoor, maar wel een interessant soort jaarverslag waarbij de focus volledig ligt op de waarde die u als bedrijf toevoegt aan de wereld.

Lees er alles over in ons Club Curiosity artikel ‘Een Integrated Report, want u bent het waard!‘.

Don’t worry about a thing – dus vraag maar raak!

‘Cause every little thing is going to be allright. Last-minute aanpassingen nodig? Daarmee doet u ons niet zweten.

Bij DEME konden we zo enkele dagen voor de deadline nog een volledig nieuwe intro toevoegen aan het activity report. Deze flexibiliteit is typisch BBC en een asset waar we enorm trots op zijn.

It takes two to tango & een team om een prachtig jaarverslag neer te zetten

Zelfs de controlefreak in u – die huivert bij de gedachte om zo’n grote taak uit handen te geven – heeft niets te vrezen. We staan in constante communicatie met onze klant en kunnen op die manier kort op de bal spelen en efficiënt correcties doorvoeren.

Ook binnen ons eigen team verlaat een document niet onze mailbox zonder dat er 2 paar ogen over zijn gegaan. Oog voor detail? Nee, nee. Ogen voor detail!

Deze rapporten – waar flexibiliteit, communicatie en creativiteit is ingestoken – staan momenteel te pronken op de website van DEME.

U leest het, een mooiere start van een nieuwe klantenrelatie kon haast niet.

Klaar om uw jaarverslagstress achter u te laten?

Adem diep in, en schakel ons nu in om volgend jaar uw partner te worden.

Thank you, we'll be in touch as soon as possible.

There was an error, please try again.