Maak uw merk bekend,
betrouwbaar en aantrekkelijk

Merk &
positionering

Vertrouwen is de basis voor uw merk. Zéker in B2B.Moet uw klant kiezen tussen u en uw concurrent? Dan valt de keuze op het merk waar hij zich het meest verbonden mee voelt. Laat daarom niets aan het toeval over, met onze B2B merk- en positioneringsdiensten.

Merkstrategie

Uw merk doen werken in B2B? Houd het simpel. Vergeet ‘brand reports’ met eindeloze opsommingen die u enkel verwarren: met deze 3 basiselementen vormen we samen uw unieke verhaal.

 • Positionering
  Wie u bent, wat u aanbiedt en aan wie
 • Doel
  De overtuiging en ambities die u drijven
 • Persoonlijkheid
  Uw emotionele lading: hoe u klinkt, hoe u overkomt en hoe u zich gedraagt
Merkstrategie


Merkidentiteit
design

Als sterk merk consistent zijn? Dat doet u niet enkel in uw toon en boodschap, maar ook in het gevoel dat u opwekt. Het juiste design helpt u daarbij doorheen de hele buyer journey, en dat terwijl u zich onderscheidt van de rest.

Good Year Wiel Good Year branding

Corporate
website

Uw merk maakt uw website. Blijf daarom weg van de standaard website-templates – dé garantie voor eentonigheid. Samen vertalen we uw merkverhaal in een unieke en onvergetelijke beleving voor uw bezoekers. Zoals het hoort.

 • Op maat gemaakt of CMS (Wordpress, Drupal, Hubspot en meer)
 • CRM integratie mogelijk (Salesforce, ...)
 • Ingebouwde SEO vanaf de start
Sparkers mobile website
Sparkers desktop website
shape shape shape shape shape

Brand playbook

Zorg dat al uw marketingcollega’s dezelfde spelregels volgen. Ons brand playbook is een handige gids die u ‘on brand’ helpt communiceren – voor elk kanaal en elke deadline.

Bewaak altijd en overal uw

 • Merkverhaal
 • Tone of voice
 • Visuele identiteit
Brand playbook Brand playbook Brand playbook

Sonic
branding

Sluit u aan bij de geluidsrevolutie in marketing! Laat ons een op maat gemaakte sonische identiteit voor u componeren. Sonic Branding is meer dan alleen een geluidslogo (of "jingle"), het is een auditief marketingwapen dat een nieuwe laag toevoegt aan uw merk en een multizintuiglijke merkervaring creëert.

Geluid

Merkactivatie

Wilt u de wereld overtuigen van uw fantastische merk? Dan begint u best bij uw eigen medewerkers en collega’s. Van de violen gelijk stemmen tot de aandacht trekken van de hele wereld, wij begeleiden u bij elke stap.

Etap
Eta