Discover our:
B2B campaigns and demand generation content

Een SIEMPELe flow

Campagnes opzetten die zich focussen op specifieke resultaten en doelgroepen is niet zo vanzelfsprekend. Daarom ontwikkelden we een unieke aanpak met dito naam. (we zitten dan ook in marketing hé).

SIEMPEL staat voor Segmenteren, Inzichten verwerven, Engageren, Meten, Plannen, Evalueren en Leren. Onze succesformule voor uw campagnes – van het leren kennen van uw publiek tot het neerzetten van sterke KPI’s.

Creatief concept

Elke campagne start met een idee. Een mix van inzichten en inspiratie – die naast een antwoord bieden op uw briefing, vooral ook uw publiek enthousiasmeert en activeert.

 • trek de aandacht van uw publiek
 • overtuig ze van uw merk
 • laat ze overgaan tot actie

Account Based Marketing

Draait u al langer mee in de B2B wereld? Dan weet u ook dat ABM altijd heeft bestaan. Toch vraagt het bereiken of uitbreiden van een specifiek account de nodige aandacht. Met onze ABM-flow proberen we dit van de eerste keer juist te krijgen.

Selecteer de juiste accounts

 • breid uw contacten uit
 • benader accounts zoals zij dat willen
 • maak van uw klanten trouwe fans
 • steek er pit in – kies voor een gepaste, creatieve aanpak

B2B growth marketing

Growth hacking heeft zijn plaats in de marketingwereld veroverd. Het principe is eenvoudig: probeer zoveel mogelijk boodschappen en technieken uit, en ga verder met wat het beste werkt. In B2B is het verhaal nog nét iets anders. Met onze hybride aanpak garanderen we growth hacking die:

 • compatibel blijft met complexe B2B verkoopprocessen
 • in lijn ligt met uw merk en USP’s
 • alle relevante data maximaal benut
 • nooit op routine draait, maar nieuwe paden blijft verkennen

 

Campagnepagina’s

Sommige pagina’s leiden rechtstreeks naar uw product of oplossing, anderen naar uw campagnepagina. Deze pagina’s werken als catalysator voor uw lead generation. Ze bouwen voort op uw campagneflow, en laten uw bezoeker snel actie ondernemen.

Klaar voor? Onderneem ook actie.

[voorbeeld Xeikon campaign page]

Compass performance dashboards

Digitale kanalen maken het mogelijk om bijna alles op te volgen. Maar is het ook doenbaar om ‘alles’ op te volgen? Dat is een ander verhaal. Onze Compass dashboards geven u een handig overzicht van alle resultaten die er voor u toe doen. Zo kan u concreet aan de slag gaan.[voorbeeld dashboard]

ROI ook met korte campagnes

In marketing houden we van een langetermijnaanpak. Maar u wil ook resultaten zien op korte termijn. Voelt u het branden? Dan helpen wij u graag met een sterke campagne.

Laten we praten.

Let’s shake up the world of B2B

There’s one more reason why content is a bit like The Beatles: by bringing their unique sound and personality, The Beatles made a lasting impact on the world. We believe your content can – no, should – do the same in your market.

Just try us.

Thank you, we'll be in touch as soon as possible.

There was an error, please try again.