Globaal denken, lokaal doen.

Op zoek naar een betrouwbare partner om internationale communicatiecampagnes op te zetten en te lanceren? Da’s BBC op het lijf geschreven.

Met onze jarenlange ervaring op zak en een sterk internationaal netwerk achter ons, maken we graag werk van uw internationale communicatie – van Duitsland tot China.

Internationale ervaring, zegt u?

Laten we wel wezen: u hebt een internationaal publiek binnen bereik. BBC verzorgt – vlot en met goed gevolg – de internationale communicatie voor meer dan de helft van onze klanten.

Op papier of digitaal, voor ons bestaan er geen taal- of culturele barrières. En zonder barrières bereiken we makkelijker het juiste publiek op het juiste moment.

Deel van een sterk netwerk

Natuurlijk is ervaring alleen niet voldoende. Je moet ook kunnen rekenen op lokale partners. Lokale partners die de taal, de cultuur en de context als geen ander kennen. BBC vertegenwoordigt sinds 1999 België binnen E3, een internationaal netwerk van bureaus dat de hele wereld bestrijkt. Dankzij dat netwerk kunnen wij u verschillende extra’s aanbieden:

De correcte vertaling

Een beursstand bouwen in de Verenigde Staten? Een direct mailing naar Duitsland versturen? Onze lokale partners analyseren alle communicatie. Daar hoort ook een cultuurcheck bij om zeker te zijn dat uw boodschap blijft hangen, waar u ze ook verspreidt.

Up-to-date best practices

Een hecht netwerk van creatieve bureaus vormt de ideale omgeving om innovatieve ideeën en succesvolle strategieën te delen. De allerbeste? Die brengen we voor u graag in de praktijk.

Vertrouwen en samenwerking

Soms zijn projecten zo complex dat we op een hoger niveau moeten samenwerken – van strategie over samenwerking tot uitvoering. Wij kennen onze lokale partners persoonlijk en E3 staat borg voor elk van hen.

In een notendop:
onze internationale dienstverlening

Search & traffic generation

De juiste keywords, de beste advertenties. Van Google over XING tot Baidu. Wij brengen uw boodschap altijd op het passende platform.

Print media

We kennen het lokale medialandschap. En dus kunnen we uw advertenties ook inlassen in relevante magazines en kranten.

Campagnes en vakbeurzen

Uitgedacht met internationale partners, uitgetekend met lokale ondersteuning. Het beste van twee werelden.

Brand check

Past uw merk- of productnaam in de lokale markt? Wij analyseren uw keuze, op taal- en cultureel vlak.

Popcorn newsletter

Schrijf u hier in en u krijgt ongeziene updates.