Een band met uw bedrijf

Alles kan beter, dus ook de manier waarop u talent aantrekt en aanwerft. Hoe? Door verbondenheid te creëren met de kandidaat. Vertel verhalen en creëer processen waarmee u doorlopend getalenteerde nieuwe medewerkers binnenhaalt (pull) – in plaats van zo nu en dan een boodschap uit te sturen (push).

Craft neemt u stap voor stap mee in dat proces: een employer brand die uw unieke identiteit uitstraalt, een strategie die verschuift van push naar pull en een plan om dat allemaal waar te maken.

Het is de enige weg om uw employer brand en uw talentpool blijvend te versterken.

Creëer een duurzame band met talent. Ga van start met Craft.

Attract

alles op een rij

Uw ideale kandidaat? Die bestaat. Maar om ‘m te pakken te krijgen, moet u eerst alles op een rijtje hebben: een duidelijke identiteit, klare meerwaarde en een zicht op wie u zoekt.

Voeg daar een solide communicatieplan aan toe, en weldra klopt de ideale kandidaat (m/v) bij u aan.

Engage

iedereen op een lijn

Met geweldige interne communicatie versterkt u het talent dat u aan boord brengt. Medewerkers weten weer voor wie ze werken en waarom. En u beschikt over een duurzame drager om uw kostbare talent op één lijn te krijgen en te laten groeien.

Koester uw unieke cultuur. En maak van uw groep een team.

Serieus. Curieus. Ingenieus.

Craft is een beproefd proces, dat u stap voor stap helpt om een duurzame band op te bouwen met talent – binnen én buiten uw onderneming. Gebaseerd op strategie, gekruid met creativiteit en op smaak gebracht met technologie serveert Craft u een doeltreffende communicatiemix waarmee u doorlopend de juiste mensen aantrekt en aanwerft.

Strategie

Eerst serieus, dan ingenieus

Is uw employer brand vandaag voldoende onderscheidend? Welke stappen nemen mensen vóór ze kandidaat worden? Craft helpt u om beter te begrijpen wie u bent, wie u zoekt en wanneer u moet mensen moet aanwerven.

Creativiteit

Rationeel, maar ook emotioneel

De aandacht vangen van uw publiek. Erbovenuit steken. Dat doet u met een mix van boodschappen die tegelijk catchy zijn, en toch ook helemaal u. Een kolfje naar de hand van onze doorgewinterde Crafters.

Technologie

Een tool, geen doel

Uw bereik verbreden. Uw doelgroep beter afbakenen. Meer conversie bewerkstelligen. Met de juiste tools verspreidt u niet alleen uw boodschap, maar verkrijgt u ook resultaat.

Van start met Craft

Zit u vast in de rush van alledag? Craft geeft u de ruimte om even na te denken. Om de dingen anders aan te pakken. Om bewust stappen te zetten naar een betere band met talent, binnen en buiten uw onderneming.

Geef ons een seintje, dan geven wij het beste van onszelf.