HR branding en HR recruitment

HR en B2B hebben dezelfde basis

Employer branding/HR communicatie en B2B marketing maken de 'core' van BBC uit. In de praktijk van het bedrijfsleven zijn B2B en HR nauw met elkaar gelinkt. Sterker: ze kunnen niet zonder elkaar. De sleutel van succesvolle communicatie is dat beide op elkaar zijn afgestemd en beide zijn opgebouwd vanuit het DNA van een onderneming. Meer dan ooit horen HR, management en marcom samen te werken en op dezelfde golflengte te zitten.

HR branding en HR recruitment

Juist omdat BBC expert is in B2B en HR kunnen we als geen ander samenwerken met al die afdelingen van een onderneming en het ware DNA ontrafelen. Alleen zo kunnen we een passende communicatiestrategie opbouwen die wèrkt op lange termijn: werknemers en kandidaten zullen dat DNA in de communicatie herkennen en later uitdragen omdat het de dagelijkse praktijk weerspiegelt.

Employer branding maakt efficiënter

Ons economische klimaat, tekort aan kandidaten en knelpuntberoepen, social media... Tal van factoren veranderen het HR landschap grondig zodat u alleen nog met aangepaste communicatie de juiste mensen vindt. Met HR branding en een employer brand bindt BBC goede krachten aan uw onderneming en drukken we uw rekruteringskost.

Doeltreffende HR communicatie vertrekt vanuit het hart en de ziel, het DNA van uw bedrijf en uw medewerkers. Alleen zo kan BBC passende, waarheidsgetrouwe communicatie voeren die gedragen wordt door de realiteit. Alleen zo kunnen uw medewerkers zich ontwikkelen tot enthousiaste ambassadeurs. Maar om HR branding te realiseren horen management, marketingcommunicatie en HR op dezelfde golflengte te zitten.

HR recruitment communicatie met ROI

Rekruteringscommunicatie spitst zich toe op operationele en tactische acties om talent aan te werven op korte termijn. Employer Branding bouwt uw werkgeversimago op in the long run. Een sterke Employer Brand ondersteunt al uw rekruteringsacties. Wij focussen op een zo hoog mogelijke kostenefficiëntie, en een zo groot mogelijke kwalitatieve instroom (ROI).

Strategische en tactische HR tools

Welke troeven heeft BBC in huis om uw HR communicatie te optimaliseren? Young graduates communication, uw employer brand ontwikkelen met een workshop, uw perceptie als werkgever analyseren, Focusgroepen, Employer scan...

Bron foto

What's fresh in HR?